В Луциківці відзначили свято - День села.


12 жовтня в селі Луциківка Білопільського району святкували День села. Цього дня до свого рідного куточку з’їхались люди, які тут народилися і виросли, де й досі відчувають підтримку  батьків, вчителів.

Активну участь у святі прийняли й комуністи села. Своєю неперевершеністю вражали вишивки бісером секретаря парторганізації О.Я. Трикаш.

Здивував й одразу порадував, за словами деяких луциківців, організований Білопільським райкомом КПУ продаж канцелярських виробів під девізом «Детям – по ценам Страны Советов», який провели активісти партії.

Завітали на свято до луциківців і почесні гості – голова районної ради В.І. Кубрак, перший секретар райкому Компартії України М.О. Корчагіна, депутат райради, уродженець с. Луциківка П.П. Семененко.

Вітаючи селян, перший секретар РК М.О. Корчагіна наголосила про ту роботу серед населення, яку проводять комуністи - про організацію для школярів поїздки в Спадщанський ліс, про проведення шахматно-шахових турнірів та спортивних змагань при сприянні Білопільського райкому партії. Розповіла про роботу в районі депутата-комуніста облради Полякова Г.М.

М.О. Корчагіна подарувала місцевій бібліотеці комплект книг класиків детективу та твори письменників, які вивчаються в школі, а ще завідуючій бібліотекою було вручено портрет вождя пролетаріату В.І. Леніна.

     

Теги
kpu-bilopillyaКомментариев: 0Просмотров: 569
Похожие публикации
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи. [ Регистрация | Вход ]